Blog / Sur. x MVH Verzekeringen

Sur. x MVH Verzekeringen

Na de eerdere overname van Kantoor Remmerie uit Kuurne, werd ook een tweede overname afgerond van kantoor MVH Verzekeringen te Zwevegem-Knokke. Vanaf 1 januari kunnen de MVH klanten bij Sur. in Zwevegem terecht.

Blog

Voor zaakvoerster Mieke Vanherzeele, die ruim 22 jaar met toegewijd engagement haar klanten bediende, breekt zo een nieuw tijdstip aan.

Mieke stelt het als volgt: “De wereld rondom ons, en het verzekeringslandschap in het bijzonder, verandert steeds sneller.  Om in deze nieuwe wereld het beste voor m’n MVH klanten te kunnen blijven bieden, heb ik beslist de krachten te bundelen met een dynamisch team.

Al van bij de eerste gesprekken met Benoit en Gilles had ik een goed gevoel bij hun moderne en professionele aanpak. Dat ze met Mathieu Remmerie nu nog een derde ervaren vennoot aan boord haalden, maakt hun kantoor alleen maar sterker.

Ik ben er dan ook van overtuigd dat m’n klanten bij Sur. in zeer goeie handen zijn, en er minstens dezelfde uitstekende service zullen genieten zoals ze van mij gewoon waren.”

Voor Sur. kadert deze tweede overname perfect in de ambitieuze groeiplannen. Gilles Deplancke: "Wij willen een antwoord bieden op de consolidatiegolf in onze sector, waarbij een groei in omvang ook voor ons noodzakelijk is om voor onze klanten de beste voorwaarden te kunnen blijven onderhandelen bij de maatschappijen.

Deze tweede overname stelt ons hiertoe nog extra in staat. Wij willen een sterke lokale verzekeringsmakelaar zijn, met de mogelijkheden van een nationale speler. Dit terwijl onze klanten steeds terecht kunnen bij voor hen vertrouwde gezichten in ons vast team aan medewerkers.”

Wij heten de klanten van MVH dan ook van harte welkom in ons kantoor te Zwevegem, bedanken Mieke voor de vlotte overdracht, en wensen haar van onze kant het allerbeste toe voor de toekomst.

Jouw specialist op vlak van verzekeringen

Vorige

Sur Punt

Waar beginnen?
Gewoon hier.