Diensten / KMO’s en zelfstandigen

KMO's &
Zelfstandigen

Bij Sur. kan je terecht voor alle mogelijke bedrijfsverzekeringen. We helpen je om het bos door de bomen te zien inzake verplichte & niet-verplichte (maar potentieel handige) verzekeringen.

Meer weten?
Scroll naar beneden
Neem contact op
voor een vrijblijvende offerte op maat

Je wil kunnen focussen op de core business van je bedrijf, zonder wakker te liggen van de risico’s. Want die zijn er altijd. Om met een gerust hart te kunnen ondernemen, dien je alle risico’s goed in kaart te brengen en de juiste professionele verzekeringen af te sluiten. Wij denken graag met je mee!

Soorten verzekeringen.

Jouw aansprakelijkheid

Een (beroeps)foutje is snel gebeurd, maar kan soms grote gevolgen hebben. Bescherm je bedrijf tegen schadevergoedingen van derden met een aansprakelijkheidsverzekering op maat van je activiteiten.

Jouw gebouwen

Je hebt geïnvesteerd in je bedrijfsgebouw(en) en alles wat zich daarin bevindt van materiaal, elektronica, voorraden etc. Het is essentieel om dit van de juiste verzekering te voorzien om te anticiperen op bv. brand en diefstal.

Jouw vloot

Met een autoverzekering zijn alle voertuigen van jouw onderneming verzekerd. Dankzij een omniumverzekering en rechtsbijstandsverzekering ben je bovendien ingedekt tegen financiële risico’s van een ongeval.

Jouw medewerkers

De verplichte verzekering arbeidsongevallen dekt financiële schade na een voorval op de werkvloer (bv. struikelen over een kabel). Maar er is meer. Met een pensioenplan voor je medewerkers kan je als werkgever het verschil maken.

Jouw data

Het is de nachtmerrie van elke bedrijfsleider: een aanval op je data of IT-netwerk. Je bedrijf beschermen tegen cyberrisco’s kan met een cyberverzekering. Hiermee worden o.a. herstellingskosten en gemiste inkomsten vergoedt.

Jouw pensioen

Als zelfstandige kan je kiezen om aan pensioenopbouw te doen met de individuele pensioentoezegging (IPT) en/of het vrij aanvullend pensioen voor zelfstandigen (VAPZ). Met de aanvullende verzekering gewaarborgd inkomen ben je bovendien verzekerd van een inkomen bij ziekte of ongeval.

Sur Punt

Jouw specialist op vlak van verzekeringen.

Sur. is een onafhankelijk verzekeringskantoor met focus op bedrijven, meer bepaald KMO’s en zelfstandigen. Hier worden de puntjes op de i(nhoud) gezet. Geen enkel bedrijf of sector is hetzelfde. Vanuit sterke, inhoudelijke analyses stellen we verzekeringspakketten op maat samen. We zorgen dat je nergens aan hoeft te denken, maar zijn ook graag transparant. Zodat je perfect weet waarvoor je verzekerd bent en waarom. Da’s pas van onschatbare waarde.

Jouw specialist op vlak van verzekeringen
Bedrijfsverzekeringen van A tot Z

Bedrijfsverzekeringen
van A tot Z.

KMO’s, zelfstandigen of vrije beroepen kunnen bij ons terecht voor alle soorten bedrijfsverzekeringen. Het lijkt soms een formaliteit, maar het loont écht de moeite om alle verzekeringen te kennen en regelmatig onder de loep te nemen. Dat doen wij met plezier voor jou. Naast de verplichte zaken adviseren we je graag over extra verzekeringen die voor jou van belang kunnen zijn. Uiteraard kan je ook met je persoonlijke verzekeringen bij ons terecht.

Totaalinventaris met jaarlijkse opvolging.

Je bedrijf staat niet stil. Nieuw materiaal, extra werknemers, uitbreiding van kantoren, ... Zelfs veranderingen buiten je bedrijf kunnen een impact hebben op je risico’s. Het is belangrijk dat je verzekeringen mee evolueren. Als onafhankelijke verzekeringsmakelaar bieden wij een grote meerwaarde door je verzekeringen op geregelde basis te evalueren. Is alles nog afgestemd op de huidige situatie? Zijn er verschuivingen in de markt waar we rekening mee moeten houden? Die proactiviteit wordt door onze klanten enorm op prijs gesteld.

Totaalinventaris met jaarlijkse opvolging

Lokale speler
met (inter)nationale kennis.

Benoit en Gilles

Bij Sur. heb je steeds een vast aanspreekpunt. Dat is wel zo handig. Dringend of niet, je mag ons altijd bellen. Wij staan paraat als je een vraag hebt, advies wil of een schadegeval dient aan te geven. Als hedendaagse verzekeringsmakelaar kennen we het reilen en zeilen van een start-up

of onderneming en weten we dat het belangrijk is om kort op de bal te spelen. Wij zijn een lokaal kantoor met een relatief klein team, maar onze professionele aanpak en ervaring met nichemarkten zorgt ervoor dat we zonder problemen tussen de grote spelers kunnen staan.

Sur Punt

Ben jij 100% zeker dat je bedrijf tegen alle risico’s verzekerd is?