Diensten / Particulieren

Particulieren

Of het nu om je woning, auto of leven gaat: onze makelaars beseffen wat het waard is. Daarom staan we steeds aan je zijde met helder advies en transparante voorstellen.

Meer weten?
Scroll naar beneden
Neem contact op
voor een vrijblijvende offerte op maat

Particuliere of privé-verzekeringen zijn erop gericht om jezelf en je gezin te beschermen. Dankzij de juiste verzekeringen hoef je niet bang te zijn dat je bankrekening geplunderd wordt bij een ongeval of schade.

Soorten verzekeringen.

Jouw woning

Jouw huis of appartement beschermt jou, maar is dat omgekeerd ook het geval? Met een woonverzekering is je (huur)woning en inboedel verzekerd tegen o.a. brand- en waterschade.

Jouw aansprakelijkheid

Deze verzekering is in de volksmond beter gekend als de familiale verzekering. Als jij, je gezinsleden of je huisdieren per ongeluk schade veroorzaken bij anderen, dan kan je hier beroep op doen.

Jouw auto

We speuren de markt af naar de meest complete autoverzekering voor jouw wagen. Een basisverzekering BA is verplicht en kan aangevuld worden met een omniumverzekering, rechtsbijstand, bestuurdersverzekering en/of pechverhelping.

Jouw gezondheid

Als je geconfronteerd wordt met een ongeval of ziekte, dan is het een geruststelling dat je je geen zorgen moet maken over de financiële kant. Wij vangen dit voor jou op met diverse oplossingen op vlak van ongevallen- en hospitalisatieverzekering.

Jouw toekomst

Als je nu begint met sparen, zorg je voor een mooie, gegarandeerde aanvulling op het wettelijk pensioen. Denk aan het klassieke pensioensparen, lange termijnsparen of het vrij aanvullend pensioen voor zelfstandigen (vapz).

Sur Punt

Oplossingen op maat.

Wij zijn een onafhankelijke verzekeringsmakelaar. Dat betekent dat we niet gebonden zijn aan een bepaalde maatschappij. We werken samen met zo goed als alle nationale verzekeringsmaatschappijen en hebben toegang tot enkele internationale verzekeraars. We zijn enkel afhankelijk van jouw verhaal of situatie. Want dat is voor ons de basis om een voorstel op maat uit te werken. Aangezien we de specialisaties en tarieven van de verschillende maatschappijen kennen, kunnen we de beste voorwaarden voor jouw contracten onderhandelen.

Oplossingen op maat
Duidelijke overzichten

Duidelijke overzichten.

Wij willen dat je als klant alles begrijpt. Ja, ook de kleine lettertjes. We nemen de waarborgen/clausules in detail met jou door en bezorgen je een uitgebreid overzicht zodat je altijd weet waarvoor je wel en niet verzekerd bent. Heb je toch nog vragen? Of verandert er iets aan je gezins- of woonsituatie? Dan staan we uiteraard paraat om je snel verder te helpen. Je hebt een vertrouwd contactpersoon die je altijd kan contacteren en tegelijkertijd kan je rekenen op de juridische knowhow en vele jaren ervaring van ons volledige team.

Lokale speler
met (inter)nationale kennis.

Benoit en Gilles

Sur Punt

Ben jij 100% zeker dat je verzekerd bent tegen de beste condities?