Diensten / Specialty

Specialty

We moeten er geen doekjes om winden. Hoe kostbaarder iets is, hoe beter het verzekerd moet worden. Bij Sur. zijn we gespecialiseerd in specifieke verzekeringen voor zaken als kunst, auto’s en juwelen.

Ontdek Sur
Scroll voor meer
Neem contact op
voor een vrijblijvende offerte op maat

“Op maat” is geen belofte, maar een zekerheid. Voor luxegoederen of goederen die niet onder een standaardverzekering vallen, gaan wij in alle discretie op zoek naar de juiste oplossing. Daarvoor kunnen we terecht bij gespecialiseerde maatschappijen in binnen- en buitenland.

Soorten verzekeringen.

Jouw juwelen

Een juwelencollectie die wordt verloren of gestolen, dat is een ware nachtmerrie. Dankzij een uitgebreide juwelenverzekering ben je wereldwijd verzekerd en kan je rekenen op een volledige vergoeding. Een erkend juwelenexpert stelt een gedetailleerde waardebepaling van jouw collectie op. Dat rapport wordt aan het verzekeringscontract toegevoegd, zodat er nooit discussie kan ontstaan omtrent de waarde van jouw juwelen.

Jouw kunst

Of het nu om een privécollectie of een collectie in een galerij/museum gaat, je kan bij ons terecht voor alle mogelijke kunstverzekeringen. Het is belangrijk om te weten dat een standaard brandverzekering een maximumwaarde heeft. Als je veel of dure kunst in huis hebt, is het dus een goed idee om een eigen verzekering af te sluiten. Die extra dekking vergoedt je niet enkel in geval van diefstal, maar ook in geval van beschadiging door bv. een schoonmaker.

Jouw oldtimer

Meet Oldie! Met ons Oldtimer Insurance Experts concept begeleiden wij je bij de aankoop en het verder genot van jouw oldtimer. Sur. verzekert één voertuig of een gehele wagencollectie. Afhankelijk van het merk, het gebruik van je oldtimer en het jaarlijks aantal gereden kilometers werken we een voorstel op maat uit. Waar de (vaste) waarde van gewone voertuigen elk jaar zakt, blijft de waarde van jouw oldtimer altijd evenveel waard.

Varia

Heb je iets anders in je bezit dat speciale bescherming nodig heeft? Een villa in het buitenland? Een zwembad of jacuzzi? Een collectie designerkledij? Of een mooie boot? Dat vraagt een bijzondere aanpak. We helpen je graag verder zodat je zonder zorgen kan genieten van jouw prachtige eigendommen. Je kan ook bij ons terecht voor advies wanneer je van plan bent om een bijzondere aankoop te doen. Da’s de luxe waar je naar op zoek bent.

Sur Punt

Go exclusive, choose Sur.

Snel, service, specialisatie. Met die drie kernwoorden vatten we onze aanpak samen. Dat is voor onze specialty verzekeringen niet anders. We handelen schadegevallen snel af en zorgen voor een vlotte afhandeling van je dossier. We gaan een stapje verder in onze service en zijn quasi altijd bereikbaar voor jou.

We weten dat kunst (of andere luxe goederen) verzekeren een kunst op zich is. Elk dossier begint met een leuke uitdaging en eindigt met een oplossing die ervoor zorgt dat je op twee oren kan slapen. Vandaag én morgen.

Klein team.
Grote meerwaarde.

Sur Punt

Wil je jouw waardevolle items perfect laten verzekeren?